Spinatroulade med røget laks og pannacotta med hindbærsauce

( jeg lavede to roulader, og brugte dem som forret til 15 personer).

Bund:
450 g helbladet frossen spinat
4 æg
1/2 tsk. reven citronskal
salt
citronpeber

Fyld:
200 g røget laks
150 g flødeost naturel
1 dl. creme fraiche 38 %
2 spsk. hakket dild
salt, peber
Tilbehør:
Citronskiver og flute

Bund: Optø spinaten og tryk den fri for væde. Hak spinaten groft.
Del æggene. Pisk blommerne med citronskal, slat og peber. Rør spinaten i. Pisk hviderne stive og vend dem i spinatmassen. Beklæd en bageplade med bagepapir og smør papiret. Hæld massen ud på papiret i ca. 1/2 cm. tykkelse. Bag ved 200 grader i ca. 10 min. Overfladen skal føles fast. Tag pladen ud og dæk spinaten med et fugtigt viskestykke.

Fyld: Hak laksen med en kniv. Rør flødeost og creme fraiche med dild og peber. Vend den hakkede laks i.
Vend spinatbunden ud på et nyt stykke bagepapir. Smør lakseblandingen på. Rul den sammen og pak rouladen ind i bagepapir. Lad rouladen hvile i køleskab til næste dag(eller nogle timer).
Servering: Skær rouladen i tynde skiver og server med citron og flute.