125 g overtrækchokolade af god kvalitet f.eks. Juvel
1/4 liter piskefløde
2 poser små makroner, de franske fra Irma er bedst
Til overtræk:
125 g kakaosmør
250 g overtrækchokolade
125 g overtrækchokolade smeltes i vandbad og afkøles lidt.
Fløden piskes og 1/3 blandes i chokoladen, og derefter vendes resten forsigtigt i. Afkøles lidt og toppes op på makronerne.
Sæt kagerne på et fad i fryseren, medens overtrækket laves, det vil da være lettere at overtrække kagerne.
Til overtræk smeltes kakaosmør og chokolade hver for sig i vandbad, afkøles lidt og blandes. Makronerne dyppes i det.
Der er rigeligt at overtrække med, men det kan gemmes i køleskabet.
Stil kagerne på et fad i fryseren. Når de er frosne, kan de lægges i plastikposer.
Ved servering tages kagerne direkte fra fryseren.
Sarah Bernhardkager kan selvfølgelig også fremstilles til brug med det samme, men fryseren gør fremstillingen nemmere.